Η Εταιρεια

λιγα λογια για μασ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1978 από τον Δημήτριο Π. Στρικούδη στο κέντρο της Θεσ/νίκης, πραγματοποιόντας Ηλεκτρομηχανολογικά έργα παροχής υπηρεσίας. Παράλληλα η εταιρία παράγει αναλώσιμο Ηλεκτρολογικό υλικό, όπως διακοπτάκια , ενδεικτικές λυχνίες ράγας, χωνευτούς πίνακες εγκαταστάσεων, ντουί ,φις κ.α.

Το 1980 η εταιρία στεγάζεται στο πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα και νέα έδρα της εταιρίας επί της οδού Διαλέτη 27 στην Θεσ/νίκη. Το κατάστημα λειτουργεί για χονδρική & λιανική πώληση φωτιστικών & ηλεκτρολογικού υλικού.

Το 1983 το Βιοτεχνικό τμήμα της εταιρίας Solvent εμπλουτίζεται με την παραγωγή φωτιστικών οδικού και υπαίθριου φωτισμού. Επίσης παράγουμε φωτισμό επαγγελματικό & βιοτεχνικό όπως Φωτιστικά καμπάνες , σκαφάκια φθορισμού, στεγανά φωτιστικά φθορίου, παραβολικά φωτιστικά φθορίου κ.α.

Το 1990 η Βιοτεχνία μεταφέρεται στην Καρδία Θεσσαλονικης απ'όπου και παράγονται πλέον όλα τα φωτιστικά και διανέμονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια, από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη.

Το 1993 η εταιρία αλλάζει έδρα και μεταφέρεται στο ιδιόκτητο τριόροφο κατάστημα(και γραφεία - λογιστήριο) επι της οδού Αγγελάκη 29 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διανέμει ηλεκτρολογικό υλικό και φωτιστικά σώματα στην χονδρική και λιανική πώληση.

Το 2000 εισχωρεί στην εταιρία ο Παναγιώτης Στρικούδης έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του ως Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός καθώς και την στρατιωτική του Θητεία. Η εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα της μπαίνοντας δυναμικά στις εισαγωγές ποιοτικών φωτιστικών συνεχίζοντας την παραγωγή αρκετών νέων τύπων φωτιστικών στη βιοτεχνία.

Το 2005 η εταιρία μας κάνει εκρηκτική στροφή στον φωτισμό Led! Συνάπτει αποκλειστικές συνεργασίες με 3 Βιομηχανίες παραγωγής όλων των ειδών προϊόντων Led: από ταινία και λάμπες μέχρι φωτιστικά και προβολείς οδικού και επαγγελματικού φωτισμού(όλα Led). Όλες οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε και εισάγουμε προιόντα είναι της Taiwan. Και η ποιότητα είναι κορυφαία διότι στην Taiwan χρησιμοποιούν μόνο εξαρτήματα Cree & Luxeon made in USA. Το ίδιο έτος δημιουργείται ένας μεγάλος νέος αποθηκευτικός χώρος στο κέντρο της πόλης για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας, με μεγάλη ταχύτητα!

Το 2008 αποκτήθηκε ένας νέος χώρος όπου θα μεταφερθούν τα γραφεία & οι αποθήκες της εταιρίας

2010. Παρ'όλο που τα Κινέζικα προϊόντα κατακλίζουν την Ελληνική και παγκόσμια αγορά η εταιρία μας συνεχίζει να παράγει και να διαθέτει φωτιστικά και προϊόντα φωτισμού σε άριστη ποιότητα έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία εμπειρία για πάνω από 30 χρόνια. Μέχρι σήμερα προσπαθούμε πολύ σκληρά να διατηρήσουμε την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και το καταφέρνουμε διαθέτοντας μόνο προϊόντα με πιστοποίηση CE - ISO9001 - RoHS.

Solvent σημαίνει φερεγγυότητα - ποιότητα & αξιοπιστία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρία μας συμμετέχει ενεργά στην Ανακύκλωση λαμπτήρων και φωτιστικών, καθότι είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Φωτοκύκλωση Α.Ε

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά CE - ISO:9001 - RoHS και έχουν όλα τα κάτωθεν πιστοποιητικά

Οι λάμπες οικονομίας κατασκευάζονται κατά RoHS και είναι πλήρως ανακυκλώσιμες.

Οι λάμπες Led έχουν όλα τα πιστοποιητικά και είναι βραβευμένες κατά : FCc - UL - ETL

Η εταιρία μας διαθέτει Αριθμό Μητρώου Παραγωγών εγγεκριμένο από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.(ΑΜΠ : 00902)

Επίσης διαθέτουμε Αριθμό Μητρώου Βιοτεχνίας από το Βιοτεχνικό επιμελητήριο θεσ/νίκης (ΑΜ: 75905)

Καλαθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Αποστολή 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Καλαθι Check out

PayPal

Newsletter

Κατασκευαστές